Принцесата на Уелс Катрин беше лишена за кратко от дамската

...
Принцесата на Уелс Катрин беше лишена за кратко от дамската
Коментари Харесай

Бебе задигна чантата на Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс Катрин беше лишена за малко от дамската си чанта от бебе, което срещна, до момента в който поздравяваше събралите се да я приветстват хора по време на посещаване в Уелс, съобщи Ройтерс.

Едногодишният Даниъл Уилямс сграбчи дребната черна чанта от брачната половинка на английския престолонаследник принц Уилям и стартира да си играе с нея, до момента в който кралската персона разговаряше с майка му Луси, написа Българска телеграфна агенция.

Луси, която държеше сина си, му сподели да върне чантата и се опита да я изтръгне от него, преди Кейт да му покаже, че може да я подържи, до момента в който тя поздравява други хора.

" Не яж това в този момент ", сподели Луси на сина си, до момента в който принцесата на Уелс Катрин беше обърната с тил.

Случката се разигра по време на визитата на Уилям и Катрин в Аберван, Уелс, където при бедствието през 1966 година, считано за едно от тежките в историята, умират 144 души, 116 от които деца. 

Говорител на двореца Кенсингтън сподели, че двойката " осъзнава голямото значение на това историческо злополучие за народа на Уелс и желае да изрази почитта си към тези, които са изгубили живота си, както и да се срещне с хората, които живеят в Аберван в този момент ".

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР