Принцесата на Уелс има безупречна кожа и изглежда зашеметяващо, независимо

...
Принцесата на Уелс има безупречна кожа и изглежда зашеметяващо, независимо
Коментари Харесай

Kaкво хапва Кейт Мидълтън за блестяща и млада кожа

Принцесата на Уелс има безупречна кожа и наподобява зашеметяващо, без значение дали е гримирана или не – тя е в цялостен искра. 41-годишната Кейт Мидълтън, която неотдавна повтори емблематичната визия на принцеса Даяна, евентуално се храни с три съответни продукта за сияйна млада кожа, написа Express.

Експерти от фитнес ресурса Total Shape допускат, че една от тайните за грижа за кожата на Кейт може да е колагенът. Според Healthline, колагенът е най-разпространеният протеин в тялото. Той извършва доста значими функционалности, една от които е да придаде искра на кожата.

„ Известен с ролята си в поддържането на еластичността и цялостното здраве на кожата, колагенът се трансформира в фешън дума в промишлеността за хубост и здраве “, споделят специалисти.

Ето по какъв начин Кейт Мидълтън употребява колаген, с цел да реализира своя „ характерен искра “. Експертите споделят, че Кейт може да употребява артикули за грижа за кожата, които покачват равнищата на колаген.

Съобщава се, че кралската персона употребява специфичен крем за лице, за който в описанието на продукта се споделя, че съдържа естествена примес от 14 ботанически масла, в това число морски бич, който е мощно противовъзпалително средство, защото обезврежда ензимите, виновни за стареенето на кожата. Маслото от сандалови ядки оказва помощ за увеличение на производството на колаген и еластин, до момента в който маслото от семена на нар понижава зачервяването и има детоксикиращ резултат върху кожата.

За тези, които търсят по-евтина опция на този артикул, който покачва производството на колаген, има характерна диета, която предизвиква производството на този протеин. Експерти споделят, че богатата на колаген диета може да включва сьомга, леща и зеле – и подозират, че Кейт получава задоволително от тях с храната си.

Сьомгата има няколко невероятни свойства. Тя освен е богата на омега-3 мастни киселини, само че също по този начин подкрепя производството на колаген и оказва помощ за поддържане на равнищата на хидратация на кожата. Експертите споделят: „ Кейт постоянно се любува на суши, изключително със сьомга. ”

Що се отнася до лещата, растителният протеин съдържа аминокиселини и цинк, които са от значително значение за производството на колаген и възобновяване на тъканите.

Инфо:Блитц.бг

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР