Принцеса Южени, внучка на Елизабет Втора, роди момче. Според официалното

...
Принцеса Южени, внучка на Елизабет Втора, роди момче. Според официалното
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора отново стана прабаба!

Принцеса Южени, внучка на Елизабет Втора, роди момче.

Според формалното известие от кралското фамилията бебето се е появило на бял свят през днешния ден, 9 февруари, в 08:55 ч., а бащата е участвал на раждането .

„ Кралицата, херцогът на Единбург, херцогът на Йорк, Сара, херцогинята на Йорк и господин и госпожа Джордж Бруксбанк са осведомени и са удовлетворени от новината “ , гласи още публикуваната информация.

30-годишната принцеса Южени е щерка на второто най-голямо дете на Елизбет Втора - принц Андрю, херцог на Йрок, и някогашната му брачна половинка - херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън . Южени работи като шеф на изложба в Лондон и един от дребното членове на кралското семейство с персонален профил в Instagram, описват от.

В него щастливата майка показа и първа фотография със своето бебе.

Това е първо дете за Южени и Джак Бруксбенк и девето правнуче за кралица Елизабет Втора. Годежът на двойката се състоя през януари 2018 година, а през септември същата година двамата подписаха брак.

През 2021 година се чака монархът да стана прабаба за десети път , щом друга нейна внучка - Зара Тиндал, роди третото си дете.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР