Принцеса Шарлийн от Монако се появи в пълния си блясък,

...
Принцеса Шарлийн от Монако се появи в пълния си блясък,
Коментари Харесай

Принцеса Шарлийн на откриването на фестивала в Монте Карло

Принцеса Шарлийн от Монако се появи в цялостния си искра, а гостите и феновете на 61-ия ефирен фестивал в Монте Карло дълго обръшаха взор към нея и красивия й тоалет! Принцесата участва дружно със брачна половинка си принц Албер, като заложи на изумрудено зелена рокля на Lanvin с несъразмерен подгъв и стилни кормила.

Тя направи първата си обществена поява след позитивна проба за Covid-19. Шарлийн добави елегентната асиметрична рокля с бижута от Van Cleef & Arpels, като акцент от сбирката са чифт висящи златни обеци, които идеално акцентират русата й пикси прическа.
 Започва решаваща седмица за бъдещето на България 20 юни 2022 | Народното събрание ще разиска на изключително съвещание на следващия ден (вторник) поискания от ГЕРБ-СДС избор на съмнение...

В четвъртък вечерта принцесата разгласи края на изолацията си поради Covid-19, като застана без маска до принц Алберт и щерка им принцеса Габриела на балкона на двореца, където те следиха годишното религиозно шествие за Corpus Christi - празник на Римокатолическата черква. Появата й на събитието на идващия ден обаче беше първата опция да възобнови обществените изяви.

Шарлийн беседва със свои фенове и не отхвърли да се снима с тях. Според изданието " People " един от присъстващите на събитието се усмихнал и споделил: " Тя се завърна! ". А по всичко наподобява, че е прав. Принцесата се разноски по килима решително няколко пъти, а кралската двойка e изключително хармонична и по-сплотена отвсякога.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР