Принцеса Прасковка няма да е познатия ни от играта образ

...
Принцеса Прасковка няма да е познатия ни от играта образ
Коментари Харесай

Режисьорът на филма по Super Mario Bros. сподели важна промяна в сравнение с играта

Принцеса Прасковка няма да е познатия ни от играта облик на безпомощната Прасковка, която би трябвало да бъде спасявана, а нещо много по-различни. Това разкрива режисьорът на кино лентата The Super Mario Bros. в изявление за Total Movie. В диалога си с медията той изяснява за какво Луиджи, а не Прасковка ще би трябвало да бъде спасявана от Марио. „ Луиджи приема ролята на Прасковка в нашата история. А ролята на Марио е да избави брат си от лапите на Баузър. Той би трябвало да поеме на това епично странствуване, с цел да го направи “, споделя Хорват.

Причината за тази смяна е, добавя Хорват, обстоятелството, че спасяването на Прасковка е било задоволително експлоатирано като детайл от историята в другите игри от поредицата, а ентусиазъм за тази смяна Хорват получава от Super Mario 3D World. „ Луиджи е прочут, като нервак и разтревожен персонаж, който се оказва в извънредно сложна обстановка: да оцелее от разпитите на Баузър и премине през Ръкавицата. Що се отнася до Прасковка във кино лентата, то тя ще бъде изобразена като мощния водач на гъбките. „ Тя е монархът, който управлява царството на тези безпомощни, чаровни гъбки “.

„ Мислихме над това по какъв начин би трябвало да имаме една в действителност мощна персона, с цел да пази тези мъници. Това и ни докара до концепцията точно Прасковка да поеме тази роля “, декларира Хорват. Промяната наподобява в действителност разумна и позитивна, като кино лентата ще избегне стереотипното обрисуване на женския темперамент, като безпомощна кралска персона, нуждаеща се от избавяне и ѝ отрежда по-скоро майчинска роля за дребните сладури, които без подозрение ще са звездите на кино лентата.

The Super Mario Bros. излиза по международните кина по-късно този месец. Анимацията ще включва гласовете на Крис Прат („ Пазители на галактиката “, „ Паркове и отдих “), като Марио, Чарли Дей („ Винаги е слънчево в Калифорния “) в ролята на Луиджи, Аня Тейлър Джой („ Кралски гамбит) – принцеса Прасковка и Джак Блек („ Училище за рок “, „ Джуманджи: Добре пристигнали в джунглата “). Звездният състав на кино лентата се добавя от Сет Роген, Кийган-Майкъл Дей и други

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР