Принцеса Мако, най-голямата сред внуците на японския император Акихито и

...
Принцеса Мако, най-голямата сред внуците на японския император Акихито и
Коментари Харесай

Заради любовта: Догодина принцеса Мако ще стане обикновена японка

Принцеса Мако, най-голямата измежду внуците на японския император Акихито и императрица Мичико, ще се омъжи за годеника си Кей Комуро идната есен, съобщи ДПА, базирайки се на Агенцията за ръководство на делата на японския императорски двор.

В известието се показва, че сватбата ще бъде на 4 ноември 2018 година

Принцеса Мако и Кей Комуро оповестиха годежа си при започване на септември, откакто получиха утвърждението на император Акихито. Традиционното годежно честване е планувано за 4 март идната година.
 Принцеса Мако БГНЕС
Оповестявайки годежа си на взаимна конференция, принцеса Мако и Кей Комуро описаха за запознанството си преди пет години, когато двамата са състуденти в Международния християнски университет в Токио. Внучката на японския император показа, че избраникът й я спечелил с " усмивката си като слънце, искреността и огромното си сърце ".

Говори се, че Комуро , който работи в правна компания в Токио, е предложил брак на принцеса Мако година след началото на връзката им. Императорската внучка има и магистърска степен от университета на Лестър и работи като откривател в музей.

Първоначално годежът на принцеса Мако и Кей Комуро трябваше да бъде оповестен през юли. Обявяването му обаче беше отсрочено поради естествено злополучие, засегнало японския остров Кюшу и предизвикало 36 човешки жертви и съществени вреди.
The Japanese Princess who has given up her royal status to get married to a commoner she loves
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР