Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха видео, заснето миналата година.

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха видео, заснето миналата година.
Коментари Харесай

Принц Уилям показа гмуркане с Кейт Мидълтън ВИДЕО

Принц Уилям и Кейт Мидълтън споделиха видео, снимано предходната година. Принцът и принцесата на Уелс се любуваха на гмуркане с шнорхел на Бахамите по време на визитата си през 2022 година при носителите на премията Earthshot Coral Vita.  

Кейт и Уилям са показани в екипировка за гмуркане с шнорхел и, както се споделя във видеото, са взели участие в плуване " към красиви рифове и засаждане на нови корали ".

Посещението на организацията, която основава коралови ферми и оказва помощ за възобновяване на рифове, евентуално се е състояло по време на осемдневната им обиколка из Карибите през март 2022 година, пише Daily Mail.

 
Принц Уилям сподели гмуркане с Кейт Мидълтън

Непубликувани фрагменти от пътуването бяха оповестени в YouTube на кралската двойка. Видеото демонстрира по какъв начин Кейт се гмурка в океана, а Уилям засажда корали, преди двойката да плува и да изследва подводните дълбини.

Преди гмуркането Уилям сподели: " Това, което вършим през идващите 10 години, ще се отрази на планетата през идващите хиляда години. "

Той означи, че възобновяване на коралови рифове е необикновено комплицирана работа, която лишава доста време.

Надписът към видеото изяснява: „ Coral Vita прави невероятна работа за съживяването на нашите океани, като дава нов живот на умиращите коралови рифове, като отглежда корали на сушата, преди да ги засади в океаните. Този способ разрешава на коралите да порастват 50 пъти по-бързо, което е жизненоважно значимо. " за поддържане на здрава океанска екосистема. "

Кораловите рифове умират във всички океани. Приблизително милиард души зависят от кораловите рифове и те са застрашени на всички места. Половината коралови рифове в света към този момент са мъртви и можем да загубим повече от 90 % през идващите 30 години.

Това не е първият път, когато Кейт и Уилям споделят свои фотоси на море с почитатели.

През март 2022 година двойката плува с акули, до момента в който посещава Белиз в Централна Америка. Тогава Уилям и Кейт означиха работата на локалните морски биолози, които се пробват да защитят и възстановят живота в океанските дълбини.

След това Кейт и Уилям следиха акули кърмачки, които нормално се считат за безобидни за хората, и обиколиха Големия бариерен риф.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР