Принц Уилям и Кейт Мидълтън са на първото си -

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън са на първото си -
Коментари Харесай

Хари и Меган срещу Уилям и Кейт

Принц Уилям и Кейт Мидълтън са на първото си - и дълго чакано от цяла Америка, посещаване в Съединени американски щати от 2014 година насам. Бостън тръпне от неспокойствие за срещата си с кралските особи, самите принц и принцеса на Уелс чакат това да е " техния Супербоул ". Какво би могло да се обърка?

Точно ден, откакто дойдоха оттатък Океана, се появи първият тийзър на документалното риалити за принц Хари и Меган Маркъл. И доста хора видяха в този факт целенасочени дейности от страна на херцозите на Съсекс.

Дали това е по този начин, или е просто решение на Netflix да употребява момента, с цел да завоюва повече внимание на продукцията си, няма по какъв начин да знаем. Факт е обаче, че от дребното първи фрагменти от видеото можем да кажем, че то надали ще е доста ласкаво във връзка с Уилям, Кейт и целия английски кралски двор.

Кръстено с простичкото Harry & Meghan ( " Меган и Хари " ) - надали някакво по-художествено заглавие щеше да прави по-добра работа, то ни демонстрира интимни моменти от живота на двойката.

Виждаме персонални видеозаписи, измежду които са такива от сватбата им през 2018 година, от пътуването им до Африка, както и от бременността на Меган. Репликите в тийзъра са малко. Принц Хари споделя, че никой не знае какво се случва зад затворените порти (вероятно има поради живота в кралския двор) и че е направил всичко, с цел да отбрани фамилията си.

Меган пък декларира: " Когато залозите са толкоз високи, не е ли по-логично да научите нашата история от нас самите? " Пресрийлийзът на Netflix дава обещание в шестте серии на поредицата да забележим детайлности за началото на връзката им, както и разкази от техни близки, които до момента не са говорили обществено.

Премиерата на Harry & Meghan се чака този месец в Netflix, въпреки че към момента няма точна дата. Междувременно следим какво се случва с визитата на Уилям и Кейт в Съединени американски щати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР