Принц Уилям и Кейт Мидълтън определено са двойка, която можем

...
Принц Уилям и Кейт Мидълтън определено са двойка, която можем
Коментари Харесай

Напрежение между Уилям и Кейт - кой пред кого отстъпи

Принц Уилям и Кейт Мидълтън несъмнено са двойка, която можем да дадем за образец в доста връзки. Но не трябва да забравяме, че зад светския искра те са просто съпрузи, които също постоянно имат спор на мненията и се нуждаят от полемика, с цел да реализиран консенсус. Ето и следващата причина, довела до напрежение посред им.
 Крал Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън осъдиха протичащото се в Израел - а по какъв начин реагираха принц Хари и Меган Маркъл
Урокът, който Уилям и Чарлз дадоха на Хари и Меган

Монархията още веднъж е обединена

Принцът и принцесата на Уелс са родители на три деца, което единствено по себе си е огромна отговорност. А когато тези деца са и английски престолонаследници, би трябвало добре да премисляш всяко решение, обвързвано с тях, с цел да направиш най-хубавия вероятен избор. Особено когато става дума за образованието им.

В момента и трите деца на кралската двойка посещават Lambrook School и всяка вечер се прибират в дома си Adelaide Cottage, част от замъка Уиндзор. А желанието на принц Уилям е най-големият им наследник Джордж да продължи образованието си в известния лицей Итън, където са учили и самият принц на Уелс, и брат му принц Хари. 
 Снимка 585292

В образователното заведение одобряват деца от 13-годишна възраст, а принц Джордж ще ги навърши през 2026 година Записването обаче става цели три години по-рано и малкият престолонаследник ще би трябвало да държи първите си приемни изпити единствено след месец. Те обаче съответстват с визитата на принц Уилям в Сингапур по повод Earthshot Prize. Именно затова Кейт Мидълтън избра да не пътува със брачна половинка си, а да остане вкъщи, с цел да помогне на сина си с подготовката и напрежението.

Според ОК, решението принц Джордж да посещава колежа Итън е довело до " съществено напрежение " сред принц Уилям и, а принцесата е била " твърдо срещу " него. Основният й аргумент е, че изпращането му в тази институция опонира на нейни възгледи за модернизиране на монархията, съгласно които е добре да посещава по-обикновен лицей.
 Снимка 631743

Освен това, от майчина позиция, момчето й доста ще й липсва, тъй като най-вероятно ще би трябвало да живее в общежитията на колежа. И макар че съпрузите водят спор по тематиката от години, принцът на Уелс е съумял да наложи своята воля, оставяйки Кейт недоволна и гневна.

Що се отнася до мнението на самия принц Джордж, то също е наклонило везните в интерес на Итън, тъй като той постоянно е желал да бъде тъкмо като татко си и да върви по неговите стъпки. А успокоението за Кейт е, че синът й ще може да си идва вкъщи за уикендите - тъкмо както принц Уилям е посещавал починалата кралица.
 Как принц Уилям и Кейт Мидълтън разпределят готвенето вкъщи
Кой готви в дома на Уилям и Кейт

Признание от самите принц и принцеса

Но Мидълтън е обезпокоена и по друга причина - че най-вероятно " кралският дълг " ще я накара да склони и другите й две деца да посещават колежа Итън или друго сходно влиятелно образователно заведение, тъй като традицията по този начин повелява. А това ще докара до разпокъсване на по този начин задружното в този момент семейство - нещо, което несъмнено не й се желае да се случва. Но тук още веднъж последната дума ще е на бъдещия крал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР