Принц Луи, третото дете на принц Уилям и съпругата му

...
Принц Луи, третото дете на принц Уилям и съпругата му
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора пропуска кръщенето на принц Луи

Принц Луи, третото дете на принц Уилям и брачната половинка му Катрин, ще бъде кръстен през днешния ден на дребна, частна гала, водена от архиепископа на Кентърбъри, само че кралица Елизабет Втора няма да участва, заяви Ройтерс.
 
Луи е пети по ред в наследяването на престола. Той се роди на 23 април и ще бъде кръстен в кралския параклис на двореца Сейнт Джеймс, в центъра на Лондон.
 
Прапрабаба му Елизабет и брачният партньор ѝ принц Филип обаче няма да са измежду гостите на церемонията, оповестиха от двореца Кенсингтън. Отсъствието на 92-годишната кралица не се дължи на здравословни проблеми, твърди източник от двореца.
Further details about the guests and godparents at the christening of Prince Louis have been announced:
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) Елизабет Втора, която е най-възрастният и най-дълго управлявал монарх, пропусна работа в катедралата " Сейнт Пол " в Лондон във връзка 200-годишнината от основаването на ордена на Св. Михаил и Св.Георги предишния месец, само че имаше редица обществени изяви от този момент.
 
Кралицата трябваше да се върне в Лондон в понеделник поради натоварената си стратегия, част от която е и идната среща с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп в петък в Уиндзорския палат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР