Принц Хари заяви, че винаги се е чувствал малко по-различен“

...
Принц Хари заяви, че винаги се е чувствал малко по-различен“
Коментари Харесай

Принц Хари: Винаги съм се чувствал по-различен от семейството си

Принц Хари съобщи, че „ постоянно се е чувствал малко по-различен “ от фамилията си и че починалата му майка се е чувствала по същия метод. В излъчен онлайн диалог с психотерапевта доктор Габор Мате, създател на книги за контузиите и пристрастяването, херцогът на Съсекс още веднъж отгърна завесата към персоналния си свят. Двамата дружно наблюдаваха тематиките за скръбта и загубата от бомбастичната автобиография „ Резерва “.

По мотив публичния отзив от оповестените си записки принц Хари настоя, че не е „ жертва “ и не търси състрадание. Напротив, желанието му е било да се усети „ необикновено свободен “.

„ Почувствах голяма тежест да пада от раменете ми “, сподели той пред доктор Мате, представен от BBC. Според него книгата може да послужи на другите да преодолеят табуто върху говоренето за психологичните проблеми.

Дискусията бе фокусирана върху страстите, лечението и мислите на принца за психологичното здраве – без да отива в посока на последните известия, че, нито дали синът ще участва на коронацията на татко си.

Принц Хари показа, че е израснал, „ чувствайки се малко по-различен от останалите членове на моето семейство “. Каза още, че е имал възприятието, че живее в „ балон “, който лечението му е помогнала да спука.

Изхождайки от загатна за личното си детство, лишено от обятия и прояви на любов, Хари сподели, че своите деца „ се старае да задушава с обич и обвързаност “.

„ Като татко усещам голяма отговорност да подсигурявам, че няма да предам нататък никакви контузии или... отрицателни прекарвания, които съм имал като дете. “

Той неведнъж приказва за смисъла на лечението. „ Едно от нещата, от които най-вече се опасявах, беше да изгубя възприятието, което имах към майка ми... каквото и да бях съумял да запазя за майка си “, акцентира принц Хари.

Опасенията са се оказали напразни. Той освен не е изгубил тези страсти, само че и е осъзнал нещо значимо – че „ в действителност тя просто искаше да съм благополучен “.

Принц Хари също по този начин отбрани използването на психеделични лекарства, като съобщи, че са му помогнали „ да се оправи с контузиите и болките от предишното “. По думите му кокаинът се е оказал излишен, само че „ марихуаната е нещо друго, което в действителност в действителност ми оказа помощ “.

Относно Афганистан, където е ходил два пъти като боен, принц Харис разяснява, че не всички английски бойци са съгласни с войната. Според него доста от сънародниците му не поддържат армията, тъй като били на мнение, че служещите в нея са за войната. „ Но не, щом се запишеш, правиш това, което ти е казано да правиш. “
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР