Принц Хари заяви, че е благодарен, че е могъл да

...
Принц Хари заяви, че е благодарен, че е могъл да
Коментари Харесай

Болестта на Чарлз lll може да изглади отношенията в кралското семейство

Принц Хари съобщи, че е признателен, че е могъл да дохвъри от Съединени американски щати, с цел да посети татко си, и загатна, че диагнозата рак на крал Чарлз може да излекува разрива в кралското семейство.


Херцогът на Съсекс съобщи, че пътуването му до Лондон, с цел да види краля, може да бъде стъпка към сливане на роднините му след години на обтегнати връзки, заяви „ Гардиън “.

" Обичам фамилията си. И съм признателен, че съумях да се кача на самолета и да отида да видя татко си и да прекарам някакво време с него ", сподели той пред предаването " Добро утро, Америка ".

Принц Хари отхвърли да разкрие каквато и да било информация, когато беше запитан за вероятностите за здравето на татко си, като сподели.

" Това остава сред мен и него ", съобщи принцът.

" Имам планувани други пътувания, които ще ме отведат назад в Обединеното кралство, тъй че ще се отклонявам и ще виждам фамилията си, колкото мога по-често ", сподели Хари.

Това беше първото изявление на Хари, откогато Чарлз lll отсрочи всички обществени отговорности поради диагнозата.

Хари, който живее в Калифорния със брачната половинка си Меган Маркък и двете им деца, принц Арчи и принцеса Лилибет, отлетя за Обединеното кралство предходната седмица, с цел да се види с краля. Той предприе пътуването по-малко от 24 часа след общественото известие за здравословното положение на татко си. Меган и децата им останаха в Калифорния.

75-годишният крал Чарлз е отседнал в имението Сандрингам в Норфолк, до момента в който се лекува. Той е предал обществените си отговорности на принц Уилям, само че продължава да се занимава с публични документи./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР