Принц Хари започва нова работа, научихме от . Той ще

...
Принц Хари започва нова работа, научихме от . Той ще
Коментари Харесай

Светлина в края на тунела: принц Хари започва нова работа

Принц Хари стартира нова работа, научихме от. Той ще бъде шеф на компания, фокусирана върху психологичното здраве и коучинга.

Херцогът на Съсекс ще заеме управителна позиция, обвързвана с обезпечаване на стратегическо управление, ръководство и насоки на управлението на Фондацията, стратегическите начинания и напъните за влияние посредством даване на безплатни средства, ангажиране на общността.

От компанията показаха в изказване, че принц Хари е деец, природозащитник и бранител на психологичното здраве.

„ Като съосновател на фондация „ Арчиуел” той е фокусиран върху промени в разнообразни общности посредством работа с нестопанска цел, както и креативен активи. Принц Хари е посветил живота си на напредничави дела, в които влага цялата си страст”, сочат още работодателите.
 Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “  Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „ Да намериш свободата “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР