Принц Хари взе неофициалната титла на миротворец на Кейт Мидълтън,

...
Принц Хари взе неофициалната титла на миротворец на Кейт Мидълтън,
Коментари Харесай

Принц Хари взе „титлата“ на миротворец на Кейт Мидълтън след неочаквано телевизионно интервю

Принц Хари взе неофициалната купа на миротворец на Кейт Мидълтън, откакто направи изненадващи мнения за фамилията си по време на телевизионно изявление, твърди кралски специалист.

39-годишният мъж отлетя да види татко си, когато новината за диагнозата рак на крал Чарлз беше разкрита по-рано този месец, защото монархът персонално се обади на най-малкия си наследник, с цел да го осведоми за здравословните си вести. Хари незабавно се качи на нощен полет от Лос Анджелис до Лондон, с цел да бъде до татко си, и макар че се срещна с Чарлз единствено за 45 минути, кралят беше очевидно изумен, когато напусна Кларънс Хаус, откакто видя отчуждения си наследник.

Само няколко дни по-късно херцогът на Съсекс взе участие в ненадейно телевизионно изявление за ABC News в Съединени американски щати, до момента в който присъстваше на събитие за разпространение на Invictus Games в Канада със брачната половинка си Меган Маркъл. Говорейки с журналиста Уил Рийв за сегмент от Добро утро, Америка, Хари приказва нежно за фамилията си, когато го попитаха за диагноз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР