Принц Хари твърди, че принц Уилям го е предупредил да

...
Принц Хари твърди, че принц Уилям го е предупредил да
Коментари Харесай

Принц Уилям предупредил Хари да не предлага брак на Меган Маркъл

Принц Хари твърди, че принц Уилям го е предизвестил да не предлага брак на Меган Маркъл от боязън, че връзката на двойката се развива „ прекомерно бързо “, написа PageSix.

В своите записки „ Spare “, които предстоят да излязат на 10 януари, той написа, че Уилям отхвърлил концепцията Хари и Меган да „ станат четворка “ с него и Кейт, тъй като тя въпреки всичко е „ американска актриса “.

Когато нещата сред херцогът и херцогинята на Съсекс стартират да стават съществени, Хари споделя на Уилям, че усеща, че починалата им майка Даяна му е помогнала да „ откри “ Меган Маркъл – което не се е харесало въобще на Уилям.

Въпреки всичко, Хари и Меган се сгодиха през 2017 година - малко повече от година след началото на връзката им.

Процесът по обмисляне на сватбата единствено още повече внася напрежение сред братята.

Що се отнася до избора на място, Уилям не приема концепцията Хари и Маркъл да се оженят в Уестминстърското абатство, където той и Мидълтън сключват брак няколко години по-рано.

Уилям също по този начин се противопоставил и на това двойката да избере Сейнт Полс - където принцеса Даяна и крал Чарлз се ожениха през 1981 година, тъй като е " прекомерно величествено " за сватбата им.

По същото това време връзките на Мидълтън и Маркъл също внезапно се утежняват.

Двете влизат в скандал за роклите на шаферките за огромния ден на Хари и Меган - по-специално във връзка с роклята на принцеса Шарлот. Според Хари, принцесата на Уелс е изпратила известие на Маркъл единствено дни преди сватбата им за „ проблем “ с роклята на щерка ѝ.

Мидълтън споделила на актрисата, че Шарлот е „ избухнала в сълзи “ , когато пробвала роклята, тъй като била „ прекомерно огромна, дълга и торбеста “ и трябвало да бъде изцяло модифицирана.

Когато Кейт и Меган се виждат по-късно, двете дами влизат в развълнуван спор, който оставя Маркъл обляна в сълзи.

Страстите сред кралското семейство и херцогът и херцогинята на Съсекс към момента са разгорещени откакто Меган и Хари разкриха прекарванията си в документален филм на Netflix предишния месец за аргументите за зашеметяващото им тръгване за Северна Америка през 2020 година

В него те упрекнаха за огромна част от нещастието си расистките медийни изявления и издевателството от страна на таблоидите, някои от които, съгласно тях, фамилията е подбудило. 

Преместването им в Калифорния, родния щат на Меган, направи двамата непопулярни във Англия, където медиите постоянно ги показват като егоисти.

В фрагменти от телевизионно изявление за ITV в Обединеното кралство и CBS в Съединените щати, излезли тази седмица, Хари съобщи, че иска  " семейство, а не институция " .

Вероятно след изявите на принц Хари, кралското семейство още веднъж ще запази мълчание. Известно е, че тяхното верую е: " Никога не обяснявай, в никакъв случай не се оплаквай. "  
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР