Принц Хари твърди, че брат му принц Уилям го е

...
Принц Хари твърди, че брат му принц Уилям го е
Коментари Харесай

Принц Хари обвини брат си Уилям, че го повалил на пода заради Меган Маркъл - Звезди

Принц Хари твърди, че брат му принц Уилям го е нападнал физически, написа английският в. " Гардиън ", който твърди, че е видял копие от идната автобиография на херцога.

Вестникът оповестява, че в книгата се разказва спор сред двамата поради брачната половинка на принц Хари - Меган.

" Той ме хвана за яката, скъса верижката на врата ми и ме повали на пода ", споделя Хари.

" Приземих се върху купата на кучето, която се счупи под гърба ми, а частите се врязаха в мен. Лежах за момент, зашеметен, след това се изправих на крайници и му споделих да се маха ", споделя той.

Дворецът Кенсингтън е отказал коментар по тематиката.

Междувременно беше оповестен нов клип от изявлението с принц Хари, дадено за ITV.

Във връзка с продължаващия спор с кралското семейство херцогът споделя: " Топката е в тяхното поле ". Той също по този начин отхвърля да потвърди, че ще участва на коронацията на крал Чарлз III през май.

Мемоарите на принц Хари ще бъдат оповестени идващия вторник, само че " Гардиън " написа, че е получил копие.

Според " Гардиън " в книгата се споделя, че скандалът бил провокиран от мнения, които принц Уилям е отправил към принц Хари в дома му в Лондон през 2019 година Вестникът твърди, че принц Хари написа, че брат му е подлагал на критика брака му с Меган Маркъл - и че принц Уилям я е описал като " сложна ", " груба " и " хаплива ". Хари обвинил Уилям, че е " папагалства версията на пресата " и спорът ескалирал.

Според " Гардиън " принц Хари написа, че брат му го е призовал да отвърне на удара и той е отказал да го направи, само че по-късно принц Уилям е наподобява " съжалявал и се е извинил ".

В документалния филм на двойката Хари и Меган за Netflix принц Хари разказва среща, на която е участвал със своя брат и татко, настоящия крал.

" Беше ужасяващо брат ми да крещи и да ми се кара, татко ми да споделя неща, които просто не са правилни, а баба ми да седи умерено и да приема всичко това ", сподели той.

Вестникът написа още, че принц Хари споделя в детайли за срещата си с Чарлз, тогава принц на Уелс, и принц Уилям след погребението на дядо му, принц Филип, през април 2021 година Според обявата Чарлз е застанал сред Хари и Уилям и е споделил: " Моля ви, момчета, не превръщайте последните ми години в страдалчество ".

В филмовия откъс на изявлението, което ще бъде излъчено на 8 януари преди излизането на книгата, принцът споделя: " Бих желал да си върна татко си, бих желал да си върна брат си ".

Принц Хари обаче съобщи пред ITV, че " те не са посочили безусловно никакво предпочитание да се помирят ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР