Принц Хари и Меган Маркъл са двойка номер едно на

...
Принц Хари и Меган Маркъл са двойка номер едно на
Коментари Харесай

Меган Маркъл ще трябва да се откаже от тези 3 неща, за да се омъжи за принц Хари

Принц Хари и Меган Маркъл са двойка номер едно на Острова. Дори третата бременност на Кейт Мидълтън не може да отслаби интереса към връзката на престолонаследника и актрисата.

След като двамата към този момент публично признаха, че са дружно, въпросът, който "тормози " почитателите на кралското семейство, е по кое време ще има женитба.

Предполагаемият годеж на принц Хари и Меган Маркъл обаче е доста по-трудно решение, в сравнение с си мислим.

Преди да стане кралска персона и снаха на Елизабет II, американската актриса и модел би трябвало да се откаже вечно от някои неща.
Мегън Маркъл и принц Хари уловени в сладка целувка!
Кариерата на актриса

Меган Маркъл напусна "Костюмари ". Актрисата е отказала да играе ролята на Рейчъл в сериала, която извършва от 2011 година, заяви "Дейли остарял ".

Маркъл е декларирала на продуцентите, че няма да взе участие в снимането на осмия сезон. Актрисата ще се снима в последните епизоди от седми сезон, които ще продължат до края на ноември.

Според изданието Меган се е съсредоточила върху работата си с организацията УНИЦЕФ и желае да разшири благотворителната си активност.

Същата жертва направи и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън. Преди да каже "да " на принц Уилям, тя бе управител планове в фамилната компания за кетъринг, само че загърби специалността си, с цел да поеме отговорностите на кралска персона.
 Мегън Маркъл
Ролята на блогър

По-рано тази година Меган Маркъл съобщи, че стопира да поддържа начин на живот блога си Тhe Тig. Сайтът съществуваше три години.

Актрисата не разкри съответната причина, поради която се отхвърля от плана си, и пожела на читателите си да останат въодушевени и подготвени за завършения.

There are few things a #Saturday morning #doughnut can't fix.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР