Принц Хари и Меган Маркъл продължават да са едни от

...
Принц Хари и Меган Маркъл продължават да са едни от
Коментари Харесай

Хари и Меган не с един, а с два сериала за Netflix

Принц Хари и Меган Маркъл не престават да са едни от членовете на кралското семейство с най-ниско утвърждение от хората във Англия. Това обаче не им пречи да развиват дейностите си в Съединени американски щати и да подхващат нови, и нови неща.
 Защо британците към този момент харесват Кейт Мидълтън повече от принц Уилям
Защо британците към този момент харесват Кейт Мидълтън повече от принц Уилям

И кои са идващите по благосклонности

Херцогът и херцогинята на Съсекс разкриха, че приготвят две нови документални поредици за Netflix след сполучливата - въпреки и скандална - Harry & Meghan. Те са част от договорката на компанията им Archewell Productions със стрийминг платформата от 2020 година

Едната поредност ще сложи в центъра си Мегън и ще " чества насладата от готвенето, градинарството, заниманията и другарството ", оповестяват от Deadline. Бившата актриса ще бъде и продуцент.

Фокусът на другата поредност ще е светът на професионалното поло, като огромна част от нея ще е снимана на U.S. Open Polo Championship във Флорида, където постоянно взе участие и принц Хари. Събитието е известно както със спорта, по този начин и като място за демонстриране на обществен статус, и връзки.
 Снимка 653670

И двете продукции за момента нямат публични заглавия, а принц Хари и са част от продуцентския им екип. Припомняме, че херцозите закупиха правата за романа на Карли Форчън Meet Me at the Lake, което значи, че в някакъв миг ще продуцират и игрално кино.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР