Принц Хари и Меган Маркъл прекараха своята Коледа в имение

...
Принц Хари и Меган Маркъл прекараха своята Коледа в имение
Коментари Харесай

Меган и Хари отмарят във ваканционна крепост, собственост на мистериозен богаташ СНИМКИ

Принц Хари и Меган Маркъл прекараха своята Коледа в имение на брега на езеро на стойност 14 милиона $, благосъстоятелност на тайнствен мултимилионер, разкрива в. "Дейли Мейл ".

Британският кралски двор желае да потъне вдън земя от позор поради Меган Маркъл

Кралското семейство и майката на херцогинята на Съсекс Дория Рагланд се радват на празниците на едно от най-идиличните места на острова Ванкувър.

Пристигането им в Канада преди Коледа бе доказано от премиера Джъстин Трюдо.

Съобщава се, че някои членове на английското кралско семейство са призовали Меган и Хари да се завърнат за Коледа в Лондон, след хоспитализирането на принц Филип.

Гръмна невероятна бомба на Острова, обвързвана с Меган

Имотът в затворен комплекс на острова Ванкувър има осем спални, два плажа и гледки към полуострова.

Местните означават, че след 19 декември в парцела са били издигнати спомагателни огради, инсталирани са камери, а имението бъка от охранители.

Забелязан е офицер от екипа за отбрана на кралската двойка да патрулира из пътищата, карайки черен Рейндж Роувър. На близкото интернационалните летище пък са били видяни двама английски гвардейци да се сменят със свои сътрудници.

По думите на локалните, времето е отлично за сезона. Кралската двойка се радва най-вече на безоблачно време и слънце денем. В деня на Коледа имаше лек дъжд сутринта, само че след това Слънцето още веднъж се върна на небето.

Съсед на имението сподели, че преди няколко години парцелът е бил продаден на основан в Съединени американски щати милиардер. Новият притежател обаче нито е американец, нито е канадец.

Официално притежател на парцела е кънтри клуб, само че е известно, че богаташът е купил акции в клуба, с цел да стане едноличен притежател на имението.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР