Принц Хари и Меган Маркъл обявиха решението си да напуснат

...
Принц Хари и Меган Маркъл обявиха решението си да напуснат
Коментари Харесай

Меган и Кейт вече са непознати

Принц Хари и Меган Маркъл оповестиха решението си да изоставен кралския двор като преди този момент не уведомиха никого от фамилията, даже самата кралица. След значимата стъпка, която направиха, контактите им с роднините също се оказват много лимитирани.

Херцогът на Съсекс се срещна с Елизабет Втора, татко си Чарлз и брат си Уилям на изключителната среща, която бе свикана поради Мегзит.

На нея обаче не участва Маркъл, която очевидно има предпочитание да скъса всевъзможни контакти с кралския двор.
 Снимка 464139

Отношенията сред Меган и Кейт постоянно са били под въпрос и по този начин и не получихме съответен отговор обичат ли се, ненавиждат ли се. Но е несъмнено, че Мидълтън, като вряла и кипяла в кралските каузи, е направила всичко допустимо, с цел да приобщи брачната половинка на принц Хари към кралския двор. Най-малкото, тъй като тя постоянно е била и негова опора.

Дори редките срещи и диалози сред двете херцогини обаче към този момент остават в предишното. Те не са се чували нито един път, откогато Меган стегна куфарите за Канада . И това по никакъв метод не тежи на Маркъл, която през днешния ден се усеща по-свободна от всеки път, написа Daily Mail.
 Меган Маркъл, канадските фешън марки и какво чакат от херцогинята
Какво желаят канадците от Меган

Услуга за услуга

Херцогинята на Кеймбридж пък е по-заета от всеки път след напускането на Хари и Меган. Тя и брачният партньор й принц Уилям получават от ден на ден и повече отговорности по пътя си към бъдещото място отпред на монархията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР