Принц Хари и Меган Маркъл наскоро бяха публично критикувани за

...
Принц Хари и Меган Маркъл наскоро бяха публично критикувани за
Коментари Харесай

Снимки на една кралска особа в градския транспорт



Принц Хари и Меган Маркъл неотдавна бяха обществено подложени на критика за честите си пътуванията с частен аероплан. Херцогът и херцогинята на Съсекс имаха три разнообразни частни полета в границите на един месец, незабавно откакто приканиха хората да се срещнат по-подробно с климатичните промени, което безспорно провокира всеобща отрицателна ответна реакция.

За разлика от звездната двойка и може би за изненада на мнозина, постоянно може да се види в градския превоз да пътува кралица Елизабет II. Нейно величество е известна, че пътува с трен, рейс и даже с метрото в Лондон, когато графикът й разрешава. Business Insider събра най-веселите фотоси на кралицата, возеща се с публичен превоз.



Кралица Елизабет може да е монархът на Обединеното кралство, само че това не значи, че тя няма да се качи в рейса като елементарен жител.



При опция, кралицата употребява също и метро, с цел да доближи своята последна дестинация по-бързо.



Като всеки лондончанин, нейно величество схваща какъв брой е тудно пътуването в публичния превоз в пиковите часове.



И кралицата, и принц Филип са пътували с трен през годините.



Меган Маркъл също разбра какво е да пътуваш с кралицата. През 2018 година двете дами поеха през нощта с трен до Чешър, с цел да участват на първия си взаимен анганжимент на идната заран.



Известно е, че кралица Елизабет II се любува на живописните направления при пътуванията си.



Тя може да е кралицата, само че едно е несъмнено – що се отнася до публичния превоз, нейно величество е тъкмо като всеки един жител.

Banker Special
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР