Принц Хари е готов да започне новия си живот със

...
Принц Хари е готов да започне новия си живот със
Коментари Харесай

Принц Хари се хили като зелка при вида на Меган Маркъл в Канада ВИДЕО


Принц Хари е подготвен да стартира новия си живот със брачната половинка си Меган Маркъл и сина си Арчи, откакто дойде от Лондон във Ванкувър с граждански полет.

Принцът бе целият в усмивки, откакто дойде на остров Ванкувър, с цел да стартира новата глава в своя живот.



Лицето на херцога на Съсекс сияеше при типа на брачната половинка му Меган Маркъл, която го чакаше на задната седалка на автомобил.



Двойката бе разграничена 11 дни, преди фамилията още веднъж да се дружно, откакто принцът завърши с последния си ангажимент в качеството си на кралска персона.

Меган към този момент самоуверено тъпче кралските забрани! Папарашки СНИМКИ


Пътник на самолета, в който се е прибрал Хари в Канада, описа пред редица английски издания, че принцът е изглеждал "уморен и възбуден " преди самолетът да кацне.



"Хари бе един от първите, които слязоха от самолета. Носеше самичък чантата си. Виждаше се, че той бе изтощен и превъзбуден от дългия полет от Лондон.



Виждайки колата обаче, настроението му незабавно се промени. Мисля, че в нея бе Меган. Който и да е бил, той доста се зарадва от това ", описа дамата.



Хари бе закаран с всъдеход от летището до имението, в което двойката живее от ноември насам на остров Ванкувър. Пътят лишава 5 минути.
Завръщането на Хари във Ванкувър стана единствено дни, откакто той и Меган съумяха да реализират съглашение с Кралицата по отдръпването си от кралското семейство.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР