Принц Чарлз рядко разказва за себе си, но ето че

...
Принц Чарлз рядко разказва за себе си, но ето че
Коментари Харесай

Принц Чарлз кокетно коментира стила си - slava.bg

Принц Чарлз рядко споделя за себе си, само че не щеш ли разяснява стила си пред английския Vogue. 71-годишният принц на Уелс даде изявление, в което непретенциозно разяснява статута си на фешън и стилна икона. Кралските особи са известни с безупречния си усет, само че Чарлз е убеден, че съумява инцидентно.

„ Мисля, че съм като часовник, който е спрял – два пъти дневно съм прав. Хората стартират да се обличат по този начин, откакто навършат 25 години. Радвам се, че оценявате, че това е стилно. Обръщам внимание на детайлите, цвета и други такива неща “, призна принцът в за Едуард Енинуфил.

Чарлз засегна и тематиката за устойчивостта на модата: „ Аз съм човек, който избира да не изхвърля обувки или дреха, а да я поправя до последно. Смятам, че има доста благоприятни условия в бранша на устойчивата мода, като по този начин ще преодолеем навика да изхвърляме освен облекла, само че и каквото и да било “, съобщи принц Чарлз и добави, че хората могат да преправят облеклата си и да ги употребяват отново.

„ Когато бях дете, носехме обувки на обущар и с интерес наблюдавахме по какъв начин той откъсва подметките и по-късно прикачва нови. “, спомни си още той.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР