Принц Чарлз е секнал финансовите средства към принц Хари и

...
Принц Чарлз е секнал финансовите средства към принц Хари и
Коментари Харесай

Чарлз спря парите на Меган и Хари, Филип ги смята за дезертьори

Принц Чарлз е секнал финансовите средства към принц Хари и Меган Маркъл откакто стана ясно, че са сключили договорка със стрийминг платформата Нетфликс, заяви Лента.

След като фамилията се отхвърли от отговорностите си към английското кралско семейство от 1 април и се реалокира да живее в Канада, а по-късно в Съединени американски щати, принц Чарлз продължаваше да ги финансира.

Още тогава те можеха да се похвалят със доста положение. Меган притежаваше от пет до седем милиона $, най-вече от възнаграждения от сериала " Костюмари ". Хари, по разнообразни оценки, разполага с 25 до 40 милиона английски лири от завещание от майка си и от прабаба си, кралицата-майка Елизабет Втора.

По-рано този месец Хари и Меган подписаха контракт с Нетфликс за основаване на филми и сериали. Финансовите детайлности не бяха разкрити, само че съгласно Mirror те могат да получават до милион $ за всеки от тях.

Междувременно принц Филип, брачният партньор на английската кралица Елизабет Втора, възприема като дезертиране постъпката на внука му принц Хари да се реалокира в Съединени американски щати, оповестява Yahoo News.

За отношението на Филип към постъпката на Хари се приказва в книгата Prince Philip Revealed („ Принц Филир разкри”) на кралската биографка Ингрид Сюърд. Според авторката, принц Филип по този начин и не схванал от какво не е удовлетворен внукът му.

„ От негова позиция, Хари и Мегън са имали всичко, каквото човек може да си пожелае: хубав дом, здрав наследник и неповторима опция посредством благотворителността да се оказва въздействие върху целия свят”, написа Сюърд.

Филип счита, че Хари е зарязал родината, с цел да заживее в Америка като самовлюбена звезда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР