Принц Андрю, херцог на Йорк, син на кралица Елизабет II,

...
Принц Андрю, херцог на Йорк, син на кралица Елизабет II,
Коментари Харесай

Елизабет Втора харчи милиони, за да спаси от затвор принц Андрю

Принц Андрю, херцог на Йорк, наследник на кралица Елизабет II, се крие в Шотландия в имението на майка си, с цел да избегне опитите за приемане на правни документи за полово принуждение, в които е упрекнат.

Принц Андрю е съден от Вирджиния Джуфре за обезчестяване, до момента в който тя е била малолетна.
 Тайните послания на бижутата на кралицата, носени на погребението на принц Филип Тайните послания на бижутата на кралицата, носени на погребението на принц Филип
Облечена в черно, кралица Елизабет II избра да участва на погребението на херцога на Единбург с една от най-впечатляващите брошки от...

Кралица Елизабет II сега харчи милиони за финансиране на правосъдната му борба в опит да потвърди неговата непорочност.

Според „ Дейли Мейл “ кралицата заплаща милиони на адвокатския екип, който включва Мелиса Лернър и Андрю Бретлър, за които се счита, че таксуват към 2000 $ на час.

В изявление за Би Би Си преди две години принц Андрю сподели, че не си спомня в миналото да е срещал Джуфре, в този момент 38-годишна жена с три деца, живееща в Австралия. Тя твърди, че половите похищения са били осъществени в Лондон, Ню Йорк и Вирджинските острови и че принц Андрю е знаел, че тя е малолетна (тогава е била на 17).

След обвиняванията в обезчестяване принц Андрю беше освободен от кралските си отговорности. В делото, заведено от Вирджиния Джуфре, се твърди, че Джефри Епщайн, наказан педофил, я е дал назаем на принца за сексуален акт. Джуфре твърди, че Андрю я е изнасилил три пъти в къщата на Гислейн Максуел в Лондон преди повече от 20 години.
 Вижте по какъв начин Елизабет II се сбогува с принц Филип (ВИДЕО) Вижте по какъв начин Елизабет II се сбогува с принц Филип (ВИДЕО)
Кралица Елизабет II се сбогува с починалия си брачен партньор, принц Филип, на погребението му в Уиндзорския палат, видяха милиони по света, глед...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР