Примирието между Тейлър Суифт, Кание Уест и Ким Кардашян явно

...
Примирието между Тейлър Суифт, Кание Уест и Ким Кардашян явно
Коментари Харесай

Тейлър Суифт срещу Кание Уест – войната продължава - slava.bg

Примирието сред Тейлър Суифт, Кание Уест и Ким Кардашян очевидно е било единствено видимо. Тримата започнаха омраза преди няколко години поради песента „ Famous “, с която рапърът твърди, че точно той е направил 30-годишната си колежка известна. Той има поради случая на премиите MTV, когато Суифт е единствено на 19 години и печели премията за най-хубаво видео.

Тогава Кание излиза на сцената, взима микрофона от Тейлър и декларира, че премията е незаслужена и тя би трябвало да отиде при Бионсе. Цялата аудитория освирка рапъра, само че той не се извини. След шоуто Суифт призна, че е била шокирана от държанието му, а във кино лентата си „ Miss Americana “, излязъл тази година, тя съобщи, че това е било едно от най-неприятните ѝ преживявания на сцена.

След като песента „ Famous “ става ясно, Тейлър твърди, че никой не е желал позволение от нея за включването на иметоѝ в сингъла. Единственото, за което рапърът е попитал колежката си, е да пусне песента в своя профил в Туитър, само че тя е отказала. Суифт също по този начин не е била известена за текста, в който се споделя, че точно Кание е отговорен за славата ѝ.

Месеци по-късно Ким Кардашян разгласява запис от телефонен диалог сред брачна половинка ѝ и Тейлър, в който двамата разискват песента. Там се чува, че 30-годишната изпълнителка споделя, че няма нищо срещу тя да излезе нескрито.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР