Примата на родната естрада Лили Иванова разочарова сериозно феновете си

...
Примата на родната естрада Лили Иванова разочарова сериозно феновете си
Коментари Харесай

Само Не И Това! България Разбра Това За Лили Иванова Преди Малко И Онемя! Как Можа Да Се Стигне До Там, Примата Е

Примата на родната сцена Лили Иванова разочарова съществено почитателите си с следващото разобличаване за нея. Според осведомени източници, тя има съществени проблеми с Национална агенция за приходите поради нежеланието си да заплаща почтително дължимите от нея налози. Това несъмнено не й прави чест, изключително на фона на славата и триумфите й.

Най-голямо отвращение Лили Иванова има да си заплаща налозите за първокласния парцел, който има на родното Черноморие. Той се намира в морската ни столица Варна. А в пощенската му кутия постоянно са пускани уведомления от общината и администрацията на Националната организация по приходите. Те, обаче, си остават непрочетени. Изпълнителката на „ Ветрове “ има уплаха да не би инцидентно някой да я болести посредством писмо с антракс, да вземем за пример, Затова и в никакъв случай не отваря кореспонденцията, адресирана до нея.

Засега институциите единствено вежливо предизвестяват и подканват естрадната прима да се издължи. Но сигурно в скоро време ще стартират да й бъдат налагани наказания, каквито грозят и елементарните нередовни данъкоплатци. Дори се приказва, че районният кмет е почнал процедура по наложително събиране на дължимата сума, написа retro.bg.

Задължението на естрадната прима са „ скромните “ за нея 5 хиляди лв.. Въпреки че не обича да заплаща и все си прави оглушки, Лили Иванова си умира да летува в тузарския парцел в един от най-хубавите квартали на Варна. Докато не е на почивка, тя изкарва крупна суми от участия и концерти. Според Вежди Рашидов, естрадната прима виси на страната с към 500 000 лв. отговорности. А това значи, че е проработила най-малко 5 милиона!
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР