Примата на попфолка Глория отвърна на удара, нанесен й от

...
Примата на попфолка Глория отвърна на удара, нанесен й от
Коментари Харесай

Глория: Болно ми е, никога не съм казала лоша дума за колегите!

Примата на попфолка Глория отвърна на удара, нанесен й от сътрудниците й от „ СкандаУ “. Изпълнителката на „ Крепост “ написа в обществените мрежи, че е разочарована и й е болно от обидите, които е прочела за себе cи от сътрудниците, без да посочва имената им.

„ Благодаря на моята вярна аудитория и на всички медии, които ме поддържаха по отношение на нападките на двамата реализатори в тяхно изявление наскоро! Обидно е и за моите почитатели, тъй като те имат усет и те вземат решение какво да слушат! Разочарована съм и ми е болно, аз нищо неприятно не съм споделила за всичките тези години, не съм коментирала сътрудник или неговата работа - това го няма в моя речник и е под достолепието ми!

Напротив, почитам труда на всеки актьор и зная през какво минават сътрудниците, с цел да създадат една ария и да я поднесат на аудиторията! Всеки има аудитория и свои шлагери! С какво заслужих такова отношение?! Бъдете здрави, по-позитивни и непрекъснати в работата си! “, написа тя.

Звездата разясни, че ще не помни бързо неприятните думи. Хиляди почитатели на Глория я поддържаха с благи думи под обявата, написа „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР