Примабалерината на Виенската опера Людмила Коновалова репетира в малкото си

...
Примабалерината на Виенската опера Людмила Коновалова репетира в малкото си
Коментари Харесай

Прима балерина на Виенската опера репетира у дома заради коронавируса

Примабалерината на Виенската опера Людмила Коновалова репетира в дребното си жилище в австрийската столица, откакто операта бе затворена поради ковид, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2079
Коновалова репетира "Баядерка " и пуска музиката на домашната си стереоуредба.

Безплатни пици и други актове на състрадание в разгара на пандемията в Унгария

Елитни актьори по целия свят са принудени да импровизират, с цел да се подържат в отлична форма по време на насилственото прекъсване на подготовките поради пандемията от новия ковид.

"Можете да подържате форма на всички места - в дневната, в коридора,в кухнята. Не е нужно доста, единствено два метра пространство и нещо, на което да се опираш ", споделя родената в Москва балерина във видеозапис, изработен с мобилния ѝ телефон във виенския ѝ апартамент.

"Най-важни са мощното предпочитание и волята. В последна сметка вършим всичко това, с цел да сме подготвени да се завърнем на сцената ", прибавя примата.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2079  Съединени американски щати изпратиха помощ на Босна и Херцеговина за битка с ковид Съединени американски щати изпратиха помощ на Босна и Херцеговина за битка с ковид  Излязоха резултатите от първия тест на Меркел за ковид Излязоха резултатите от първия тест на Меркел за ковид  Съветът на Европейски Съюз утвърди краткотрайното облекчение на финансовите условия поради епидемията Съветът на Европейски Съюз утвърди краткотрайното облекчение на финансовите условия поради епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР