Приключиха изборите за президент на Русия в Пловдив, в избирателната

...
Приключиха изборите за президент на Русия в Пловдив, в избирателната
Коментари Харесай

В Пловдив 540 руски граждани са гласували за президент на Русия

Приключиха изборите за президент на Русия в Пловдив, в изборната секция разкрита, на ул. "Иван Вазов " 25, своето право на глас са упражнили 540 жители на Руската федерация. Това сподели за Българска телеграфна агенция Павел Журавлев, ръководител на изборната комисия в Пловдив.

Той посочи, че за провеждането на изборите тук са доставени 3493 бюлетини, а изборната интензивност в града на тепетата е била същата, както и на предходните избори. Павел Журавлев обаче отхвърли да разяснява изборни резултати, като уточни, че те са предоставени на ангажираните с изборите управляващи.

В изборният ден своето право на глас е упражнил и почетният консул на Русия в Пловдив Георги Гергов. По думите му този ден е значим освен за Русия, само че и за България, и за света. Русия е нужният за човечеството балансьор, се показва в известие от пресцентъра му.

Изборите за президент на Русия в България се организираха в четири български града - София, Варна, Русе и Пловдив, като право на глас имаха всички съветски жители, които са навършили 18 години и имат годен паспорт на Руската федерация.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР