Приключиха дейностите по възстановяване на покрива на сградата на бившия

...
Приключиха дейностите по възстановяване на покрива на сградата на бившия
Коментари Харесай

Община Благоевград възстанови покрива на опожарения преди години Здравен център в с. Селище

Приключиха дейностите по възобновяване на покрива на постройката на някогашния Здравен център в с. Селище, която бе наранена от пожар през 2017 година

Конструкцията е възобновена вследствие на общи старания от страна на Община Благоевград, в лицето на кмета Илко Стоянов, и кметския наместник на дребното обитаемо място Георги Анастасов.

Това е следващият приключен обект от Капиталовата стратегия за 2022 година

Сред осъществените действия са ремонт на обгорели гредови детайли, полагане на дълбокопроникващ грунд, монтаж на импрегнирани дървени греди, изработка на дъсчена обвивка, монтаж на парапропускливо фолио, създаване на летвена скара, слагане на керемиди, монтиране на улуци, създаване на комини и други

Намерението на Община Благоевград и кметския наместник е поетапно постройката да бъде възобновена напълно и пригодена за прилагане.

Целта е на място да бъдат обособени лекарски кабинет, зала за събрания, зъболекарски кабинет, както и стая, която да служи за административна работа и срещи сред хора и кметския наместник.

Към момента, вследствие на старания, положени от и жителите на селото, дворното място на някогашния Здравен център е почистено от саморасла растителност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР