Приключи строителството на най-големия круизен кораб в света. Той бе

...
Приключи строителството на най-големия круизен кораб в света. Той бе
Коментари Харесай

Най-големият и луксозен круизен кораб е готов за първите си пасажери

Приключи строителството на най-големия круизен транспортен съд в света. Той бе издигнат в корабостроителница във Финландия. Круизният транспортен съд към този момент направи първото си корабоплаване в открити води, предава bTV. 

Корабът се споделя " Иконата на моретата “. Дължината му е 365 метра и ще тежи 250 800 тона.

Когато отплава във водите на Карибите през януари 2024 година, той ще побере към 5610 пасажери и 2350 души екипаж. На борда ще има най-големият аквапарк в света, който се намира в море.

Royal Caribbean International показва " Иконата на моретата “ като еволюционния връх на круизната линия, като употребява най-новите технологии и се основава на 50-годишно образование в историята на компанията. Корабът дава обещание повече от 40 метода да се забавлявате, доста от които са включени в цената на круиза. Корабът има 20 палуби.

" Иконата на моретата “ е и първият транспортен съд на Royal Caribbean International, задвижван от полутечен природен газ и технология с горивни кафези, като част от придвижването на компанията към бъдеще с чиста сила. Обслужващият личен състав ще бъде към 2600 души.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР