Приключи срещата на експертно ниво между представителите на Има такъв

...
Приключи срещата на експертно ниво между представителите на Има такъв
Коментари Харесай

Христо Проданов след срещата с ИТН: Има напредък по преговорите

Приключи срещата на експертно равнище сред представителите на " ИТН " и Българска социалистическа партия. Темата беше препоръчаната от Има Такъв Народ декларация с цели за работа на бъдещо държавно управление с техен мандат. Вчера от левицата желаеха някои корекции във въпросния документ.

„ Следваме посоката, която ни е начертана от Националния съвет на Българска социалистическа партия. Миналата неделя обсъдихме декларацията, която беше показана от Има Такъв Народ. Там не бяха сложени някои бележки, които трябваше да бъдат доизяснени. Това беше задачата на тази среща – да доизясним всички цели. След това ще ви срещнем с детайлности и конкретика какво сме постигнали в обособените браншове, откакто от " ИТН " създадат публицистичните ремонти. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов.

" Още през днешния ден ще създадем публицистичните ремонти и ще ги обявим с съответния документ ", добави претендентът за министър председател от Има Такъв Народ Пламен Николов.

" Има прогрес по договарянията. Доста огромна част, по които имахме бележки, бяха изчистени. Дали ще има поддръжка от Българска социалистическа партия или не, знаете, че следва решение на Националния съвет ", добави Проданов.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/805652743455662
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР