Приключи кандидатстването в деветото издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата социално

...
Приключи кандидатстването в деветото издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата социално
Коментари Харесай

Приключи кандидатстването в деветото издание на ПРОМЯНАТА

Приключи кандидатстването в деветото издание на ПРОМЯНАТА – най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп , която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България.

От 19 април до 7 юни обществени бизнесмени от цялата страна имаха опция да аплайват с планове, ориентирани към позитивната смяна на децата и младежите (0-24 г.) в България. 85 претенденти от над двадесет обитаеми места участваха в състезанието на ПРОМЯНАТА , измежду които София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Благоевград, Стара Загора Ямбол, Враца, Силистра и други

„ И тази година финалистите в състезанието ще бъдат петима . ПРОМЯНАТА ще ги поддържа посредством финансиране на обща стойност 60 000 лева, образования, менторска поддръжка от топ специалисти, съобразени с техните потребности, рекламен пакет на стойност 30 000 лева и медийна поддръжка от Нова Броудкастинг Груп. Те ще получат и достъп до интернационалната мрежа на фондация Reach for Change. Подкрепата ще им помогне да създадат решенията си в действителност работещи и по този метод да подобрят трайно живота на децата и младежите в България “ – сподели Красимира Василева Хаджийска, основен действен шеф на Нова Броудкастинг Груп.

“За последните осем години ПРОМЯНАТА е подкрепила близо 100 обществени бизнесмени, които от своя страна са подобрили живота на над 200 000 деца и младежи в страната. Повече от радостни сме от резултатите, които реализираме, само че знаем, че имаме още работа. Тази година образованието се обрисува като едно от най-важните неща, които би трябвало да бъдат усъвършенствани в живота на българските деца и младежи, а решенията, които са показани, ни карат да имаме вяра, че сме на прав път “ - споделя Димитър Димитров, изпълнителен шеф на фондация Reach for Change България.

През идващите месеци претендентите ще преминат през осем стадия на селекция , които включват оценка от чиновници на Reach for Change и Нова Броудкастинг Груп, и специалисти от неправителствения, обществения и бизнес бранш, както и Акселератор на ПРОМЯНАТА – интензивна обучителна стратегия в 8 модула. Петимата най-хубави претенденти ще вземат участие в онлайн гласоподаване през септември и октомври 2022 година То ще дефинира тримата обществени бизнесмени, които ще продължат до последния кръг от състезанието – среща с детското и възрастното жури на ПРОМЯНАТА. Големият победител ще получи финансиране в размер на 20 000 лева, двама негови подгласници ще завоюват по 15 000 лева, а останалите двама финалисти – по 5 000 лева

И петимата ще станат част от Инкубатора на ПРОМЯНАТА и ще получат образования и самостоятелни съвещания, които ще им оказват помощ да развият своя бизнес модел и да подобрят живота на децата и младежите в България.

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата и младежите в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 200 000 деца и младежи от цялата страна, а Нова Броудкастинг Груп влага над 190 000 лева в самодейността всяка година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР