Снимка: БТА Протестиращите запазиха минута мълчание в тяхна памет, но

...
Снимка: БТА Протестиращите запазиха минута мълчание в тяхна памет, но
Коментари Харесай

Година без Явор и Ани: Близките им се събраха на протест на кръстовището, където двамата загинаха

Снимка: БТА

Протестиращите резервираха минута безмълвие в тяхна памет, само че и в символ на респект към всички починали и потърпевши при пътни произшествия, призовавайки институциите за съответни дейности.

Снимка: БТА

" Призоваваме институциите да бъдат до нас, с още повече начинания, с още повече предпочитание за бързи промени. Имаме поддръжка, вършим срещи, само че действителни резултати, за жалост, нямаме ", сподели пред протестиращите майката на починалата Ани.

Вижте всички фотоси ТУК> > >

Днешната самодейност е взаимна сред Фондация " Ани и Явор: Ключът е любовта " и Инициативен комитет " Заедно против безумията по пътищата ".

Снимка: БТА

Представителят на инициативния комитет Жулиета Михайлова прикани за изложение на непоносимост към войната по пътищата, която, по думите ѝ, продължава да лишава доста човешки животи и да оставя след себе си доста ранени и потърпевши.

Организаторите отхвърлиха да разясняват хода на правосъдното произвеждане против водача на автомобила, като показаха, че " през днешния ден не е денят за това ".

Снимка: БТА

Според тях на днешния ден би трябвало да се насочи мощен апел към обществото за отговорност на пътя и зов към институциите за дейна работа за повишение на сигурността на придвижването.

Протестът приключи с спокойно шествие до кръстовището на бул. " Сливница " и бул. " Константин Величков ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР