Приканвам колегата Кирил Петков да публикува трите имена и рождените

...
Приканвам колегата Кирил Петков да публикува трите имена и рождените
Коментари Харесай

Делян Добрев поиска имената и рождените дати на лицата от разказа на Петков за баба му Райна

" Приканвам сътрудника Кирил Петков да разгласява трите имена и рождените дати на баба си и дядо си, които твърди, че са лежали в Белене, с цел да могат да се ревизират думите му и да се разсеят всевъзможни подозрения ", това написа депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във фейсбук профила си.  



На страницата си във Facebook Петков по-рано написа, че всеки би трябвало да дефинира себе си през личните си дейности и тъкмо поради това има вяра в Терзиев и опциите му.

„ Повечето хора знаят, че баба ми Райна Петкова и дядо ми Кирил Петков са били в лагери по време на комунистическия режим. Нещо повече - баба ми е единственият човек, отказал да бъде помощник на Държавна сигурност от ИСУЛ, където е била операционна сестра, макар риска от влизане в затвор. Една от постъпките, от които най-вече се гордееше до края на живота си.

Аз съм горделив от моята баба за това, че е имала смелостта да откаже на двамата от “шесто ”, които са я притискали шест месеца преди да схванат, че нямат късмет да я създадат помощник. Тя постоянно споделяше “страхът е най-лошият консултант ".

Аз съм доста горделив от моята баба, по тази причина че е отказала да бъде принудена да бъде част от Държавна сигурност, само че нейната храброст не ме дефинира. Няма да е почтено да си припиша нейната храброст несправедливо. Всеки би трябвало да дефинира себе си през личните си дейности, тъй като единствено те в действителност демонстрират що за човек си “, показва в поста си Петков. И добавя, че тъкмо заради тази причина поддържа Васил Терзиев на 100%. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР