Приходната агенция плати близо 480 000 лева по трета фаза

...
Приходната агенция плати близо 480 000 лева по трета фаза
Коментари Харесай

НАП отпусна 480 000 лв. финансова помощ на фирмите

Приходната организация заплати близо 480 000 лв. по трета фаза на програмата за поддръжка с оборотен капитал на общо 89 компании. бяха оповестени със заповед на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите от 7 юли 2021 година, оповестиха от пресцентъра на Агенцията.

Средства ще се изплащат и през идващите дни, а утвърдените претенденти ще бъдат оповестявани в рубриката " " в уеб страницата на приходната организация.

От Национална агенция за приходите припомнят, че в трета фаза на програмата са планувани посредством безплатни средства по Оперативна стратегия " Иновации и конкурентоспособност " 2014-2020. По първите две етапи са изплатени над 120 млн. лв..

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Фирмите, наранени от противоепидемичните ограничения, имат един д...

Допълнителни уточнения за обезпечаването на поддръжка посредством оборотен капитал и отчитането на активността претендентите могат да намерят в обновената графа " " в уеб страницата на Национална агенция за приходите.

Информация и подпомагане клиентите могат да получат и на [email protected] или на осведомителния телефон на Национална агенция за приходите 0700 18 700. Обаждането е на цена, съгласно цената на съответния оператор.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР