Приходите от продажби на билети за хита на Warner Bros

...
Приходите от продажби на билети за хита на Warner Bros
Коментари Харесай

Барби събра 1 млрд. долара приходи от билети за 3 седмици

Приходите от продажби на билети за шлагера на Warner Bros - " Барби ", прескочиха 1 милиарда $ в третата седмица от излизането на лентата на екран, оповестява Bloomberg. Това е едвам втория филм с сходно достижение от началото на годината - през април " Супер Марио " на Universal Studio набра 1,35 милиарда $ за три седмици от своята премиера.

" Барби " е основан на " живота " на известната кукла, създавана от Mattel. Компанията е сътрудник и в фотосите на кино лентата и заяви, че чака мощно второ полугодие въз основата на интереса, който провокира кино лентата.

" Барби " излезе по кината на 21 юли по едно и също време с различен шлагер - " Опенхаймер " на Кристофър Нолан. Филмът споделя за физикът Робърт Опенхаймер управлявал плана " Манхатън ", който основава първата атомна бомба. В първите три седмици от своята премиера той е събрал към този момент повече от 500 млн. $ от продажбата на билети.

Експерти разясняват пред CoopWB, че филмът е историческа драма, които обичайно не стават изключително известни по отношение на филми за супергерои, да вземем за пример.

" Опенхаймер " обаче набира известност в Индия и Китай, което дава обещание растеж на продажбите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР