Пригожин, спри да крещиш. Знаем колко хора погуби в Бахмут.Това

...
Пригожин, спри да крещиш. Знаем колко хора погуби в Бахмут.Това
Коментари Харесай

Дясната ръка на Кадиров: Пригожин, спри да крещиш. Знаем колко хора погуби в Бахмут

Пригожин, стой да крещиш. Знаем какъв брой хора погуби в Бахмут.

Това разгласи Адам Делимханов - чеченски народен представител от " Единна Русия " и боен пълководец (награден е със званието " Герой на Русия " поради " прочистването на Мариупол " ). Той често е определян като " дясната ръка на Рамзан Кадиров ". През 2009 година диктаторът уточни Делимханов за собствен евентуален правоприемник на властта в Чечения.

" Видях в " Телеграм " послание на Евгений Пригожин, в което споделя, че не е доста наясно каква работа прави подразделението " Ахмат ". Очевидно е, Женя, че ти не разбираш и няма за какво да разбираш. Подразделението " Ахмат " както постоянно извършва всички задания, сложени от главнокомандващия. Ако не можеш да схванеш, може да кажеш място и време и ще ти разбираем това, което не ти е ясно ".

Делимханов упреква Пригожин, че се е трансформирал в " блогър ", който единствено се оплаква от проблемите в съветската войска и в неналичието на муниции за " Вагнер ".

" Всички знаем какъв брой доста хора погуби в Бахмут за 7-8 месеца, до момента в който ти беше началник. Спри да приказваш и да крещиш, кажи място, където да се срещнем. Както сподели Рамзан Кадиров - можем да решим всеки въпрос лице в лице. Престани! Знаем през тези 7-8 месеца какъв брой те поддържаше министерството на защитата. Днес направлението " Маринка " в ДНР е най-сложното, всички знаем това. Но не крещим като теб, че ни липсва това или това. На теб бе обещано повече, в сравнение с всички, все пак - толкоз доста жертви, толкоз доста починали. Затова стой да приказваш, кажи място и ще решим въпроса, в случай че нещо не ти е ясно ".

Chechen warlord Adam Delimkhanov responds to Wagner leader Prigozhin questioning the performance of the Akhmat unit, asks him to shut up about the lack of ammunition, and offers a face-to-face meeting to solve any questions.
— Dmitri (@wartranslated)
Вчера Пригожин се усъмни дали чеченският батальон " Ахмат ", който се чака да размени " Вагнер " на фронта в Украйна, ще успее да превземе цялата Донецка област.

" Що се отнася до освобождението на избрани обитаеми места, несъмнено, считам, че те имат сили да го създадат. Те нямат задачата да освободят цялата ДНР. И Кадиров, доколкото разбирам, не е приказвал за това. Те ще бъдат ангажирани в избрани области, в които ще работят ", сподели той.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР