Пригожин може да е мъртъв, но той каза истината за

...
Пригожин може да е мъртъв, но той каза истината за
Коментари Харесай

Надежда Нейнски: Пригожин е мъртъв, но той разби твърдението на Кремъл, че се е налагала война срещу Украйна

Пригожин може да е мъртъв, само че той сподели истината за войната – разруши изказванието, че съветските дейности против Украйна се е налагали. Пригожин отвори и тематиката за корупцията в армията и неверното й управление. Това разгласи по Нова ТВ някогашният външен министър Надежда Нейнски. Според нея „ Вагнер “ е империя - икономическа освен военна, посредством която Русия постановяваше своите ползи по света.

Аз считам, че новото управление на Вагнер няма да промени метода си на деяние. В Украйна те към този момент няма да водят война, само че в Африка ще се ускорява въздействието им. Дейността им там е сериозен източник на средства за Кремъл, а това е значимо за войната им в Украйна.

Нейнски назова спекулации изказванията, че с времето поддръжката за Украйна ще отслабва. Това е съветска агитация. Русия занапред ще генерира подправени вести по тази тематика с цел да заблуждава и своя народ и да всява разкол и съмнение измежду съдружниците в НАТО и Европейски Съюз. Европа в никакъв случай не е била толкоз единна, става дума за отбрана на европейската народна власт, противоположното ще има резултата на доминото, предизвести Нейнски.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР