Приемната на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството

...
Приемната на вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройството
Коментари Харесай

Гроздан Караджов ще приеме първите 12 граждани в сградата на МРРБ

Приемната на вицепремиера и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов стартира работа на следващия ден, 18 декември. Срещите с първите 12 записали се жители ще стартират от 9.00 часа в постройката на Министерството на районното развиване и благоустройството (гр. София, ул. „ Св. Св. Кирил и Методий " № 17-19).

Поради огромния брой получени поръчки за среща със заместител министър-председателя и районен министър - близо 100, и невъзможността такава да бъде извършена с всички още на следващия ден, записаните жители ще бъдат осведомени персонално по кое време и от какъв брой часа ще бъдат признати от него.

Предвид идните коледни и новогодишни празници идващите приемни дни ще бъдат на 23.12.2021 година и 30.12.2021 година (четвъртък) от 14.00 до 19.00 часа.

Влизането в постройката на Министерство на регионалното развитие ще става единствено против персонална карта, документ за преболедуване на Covid-19 или имунизиране, а при липса на подобен министерството е осигурило бързи проби, които да бъдат направени на място.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР