Приемът по мярка „Инвестиции в предприятия“ от Националната програма за

...
Приемът по мярка „Инвестиции в предприятия“ от Националната програма за
Коментари Харесай

Удължава се срокът за прием на документи по мярка Инвестиции в предприятия

Приемът по размер „ Инвестиции в предприятия “ от Националната стратегия за подкрепяне на лозаро-винарския бранш (НППЛВС) 2019 – 2023 година се удължава до 30 април, оповестиха от агроминистерството. Промяната е по отношение на наложените противоепидемични ограничения, свързани с разпространяване на COVID-19 на територията на България. По мярката, даваща опция за рационализация на винарските мазета, документи за подкрепяне се одобряват от 16 март. Крайният период за подаване на заявки беше до 10 април.

Предвид изключителната конюнктура в страната, бенефициентите ще разполагат с по-дълъг период за обезпечаване на нормативно изискуемите документи, както и за премахване на възможни неточности и пропуски в документите.

Кандидатите по размер „ Инвестиции в предприятия “ с изключение на за закупуването на нови машини и уреди, свързани с процеса на произвеждане и предпазване на вино, ще могат да аплайват и за строително-монтажни работи по създаване, надстрояване, продължение и/или реорганизация на здания, предопределени за произвеждане и предпазване на вино, надзор на качеството на създадените виновност и други.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР