Приемането на този подход им изигра лоша шега, защото, като

...
Приемането на този подход им изигра лоша шега, защото, като
Коментари Харесай

Иван Нейков: Казусът с добавките към пенсиите е гаф на властта - и преди, и сега

" Приемането на този метод им изигра неприятна смешка, тъй като, сякаш тезата им беше, че би трябвало да покажат, че са по-добри от предходните и да споделят: " Те може да са създали неточност, но ние ще създадем още по-голяма неточност ", сподели още той пред БНР.

Иван Нейков посочи, че Национален осигурителен институт разполага с цялостната база данни, с цел да види кой какъв брой е получил през януари и няма да бъде проблем всеки, получил по-малко от декемврийската си пенсия, да бъде обезщетен с пенсията за февруари.

" Проблемът отново няма да е в парите. Разочарованието в хората ще остане, тъй като в продължение на три предизборни акции всички слушахме по какъв начин на всички пенсионери ще им се даде пенсия, която да им обезпечи заслужен живот. Продължихме да слушаме и след образуването на новото държавно управление, че за 6 месеца ще се направи пенсионна промяна и всичко ще цъфне и ще върже ", разяснява някогашният обществен министър.

Той беше безапелационен, че няма случай в човешката цивилизация, в който за 6 месеца да е направена пенсионна промяна: " Тя се прави доста години - за доста години. Коректно е да се споделят на хората нещата такива, каквито са. За юни месец могат да бъдат открити и основани принадлежности, с които да се реализира по-адекватен механизъм за осъвременяване на пенсиите ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР