Придворният пропагандист на руския президент Владимир Путин Владимир Соловьов, който

...
Придворният пропагандист на руския президент Владимир Путин Владимир Соловьов, който
Коментари Харесай

Кремъл опря до Баба Ванга - предрекла, че Владимир ще стане господар на света |

Придворният пропагандист на съветския президент Владимир Путин Владимир Соловьов, който минава за всекидневен представител на Кремъл, опря до петричката гадателка Баба Ванга, с цел да изясни по какъв начин Русия ще победи във войната с Украйна.

В Телеграм канала си " Соловьов LIVE " той разгласява фотография на пророчицата със следния откъс:

" Всички беди за България идват от Америка. А Русия, Русия ще поправи всичко. Няма мощ, която да пречупи Русия. Русия ще се развива, пораства и крепне. Всичко ще се размрази като лед, единствено едно ще остане недокоснато – славата на Владимир, славата на Русия. Твърде доста ще бъдат пренесени в жертва. Никой не може да спре Русия. Всичко ще премахне нея по пътя си и освен ще се запази, само че и ще стане стопанин на света. Русия още веднъж ще стане велика империя, на първо място империя на духа. “

Забавното в тази ситуация е, че такова предсказване врачката от Петрич в никакъв случай не е изричала. Ванга е на особена респект в съветските издания и английските таблоиди. След началото на войната в Украйна в съветските медии се появиха куп нови " разкрития " по какъв начин сякаш била споделила, че Русия ще победи в Украйна.

От своя страна пропагандистът Соловьов е един от най-истеричните гласове в отбрана на политиката на Путин. По мотив договарянията сред Украйна и Русия, които се състояха в понеделник в Истанбул, той съобщи:

" Всякакви договаряния с нацистите, до момента в който ботушът ви не е на гърлото им, се възприемат като уязвимост. И не се ръкувайте с тези влечуги! И не разменяйте приветствия с тях - " Как си? ". Като цяло не е нужно да се срещате или да говорите с тях. ”
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР