Придобиването на VMware от Broadcom за 69 милиарда долара означава,

...
Придобиването на VMware от Broadcom за 69 милиарда долара означава,
Коментари Харесай

Broadcom планира да съкрати хиляди служители на VMware, която наскоро придоби

Придобиването на VMware от Broadcom за 69 милиарда $ значи, че новите притежатели на компанията могат да стартират да усъвършенстват организационната си конструкция, с цел да понижат разноските и от края на януари ще стартират да освобождават чиновници на VMware в Калифорния. Промените ще обиден към 1267 чиновници. Общо над 2000 чиновници на VMware в района ще изгубят работата си, а това може и да не спре дотук, пък и да не забравяме, че доста хора в България работят за компанията.

Бизнесът на Broadcom е повишен до настоящия си размер значително с помощта на поредни придобивания на други компании, след което управлението е направило оптимизация, която не е била напълно приятна за личния състав. Сделката с VMware предшестваше сходни ограничения.

Преди приключването на договорката с Broadcom, VMware имаше 38 300 чиновници, тъй че идните съкращения може да не са огромни, само че ще обиден централата на компанията. Други източници обаче оповестяват, че предстоят съкращения и в други подразделения на VMware, а единствено в Съединени американски щати общо към 2110 души ще изгубят работата си. Broadcom ще регистрира тримесечните си резултати през идната седмица и въпросът за идните съкращения във VMware сигурно ще бъде издигнат по време на събитието. Калифорнийската преса към този момент разиска вероятността за съкращения в централата на VMware, а в този момент тази информация е публично доказана. Според слуховете Broadcom е подготвена да редуцира сред 10 000 и 20 000 чиновници.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР