Причините за развод в днешно време са станали безкрайни, а

...
Причините за развод в днешно време са станали безкрайни, а
Коментари Харесай

6 причини, които правят жената да изглежда лоша в очите на другите

Причините за бракоразвод в днешно време са станали безкрайни, а самите разводи – все по-често влизат в деяние. Понякога дамите вършим импулсивни неща, които не отчитаме като проблем, само че за половинката ни в действителност са подобен. Разклащаме стабилността в фамилията заради незначителни фактори, което е огромна неточност. 
Не споделяме, че наложително сте неприятна жена, в случай че вършиме някое от долупосочените неща, само че ви съветваме да премислите държанието си и да помислите дали вие не сте повода за прекомерно честите разправии. Ето кои са признаците:

Не можете да пренебрегнете дребните неточности, които прави половинката ви

Любовта е да обичаш другия подобен, какъвто е. Ако непрекъснато критикувате обичания по отношение на незначителни елементи в държанието му, то в действителност ли го обичате чак толкоз? По този метод даже може да му внушите, че не е задоволително добър за вас. Искате да имате власт над всяко негово деяние, решение или мисъл, психолозите настояват, че това е точно противоположното на любов. Егоистично е да вярвате, че всичко би трябвало да се случва по вашите желания. Подкрепете колегата си, в случай че желае да се пребори с някои неприятни черти, само че без да го обиждате и злепоставяте, подходете по-меко.

Не изразявате непосредствено тъгата си

Не се чувствате добре, нещо ви тормози, мислите за към този момент минал спор – покажете го, споделете. Ако криете възприятията си и се сърдите без причина, вашият сътрудник няма по какъв начин да прочете мислите ви. Това ще породи единствено нови разногласия и разправии. Бъдете открити и откровени, ще заздравите връзката си, казвайте в точния момент нещата, които не са ви допаднали при държанието на другия на открито да вземем за пример.

Отивате с половинката си даже на мъжките вечери

Всеки има потребност от персоналното си пространство, даже връзката ви да е дългогодишна. Не задушавайте по този метод колегата си, направете си женска вечер, отидете на спа процедура или гледайте филм – просто го оставете да изживее времето, отредено за него и приятелите му. Това отнемане може да го отегчи доста бързо, а и по този начин показвате, че без него сте нищо и сте подвластни, а може би и че му нямате доверие?

Винаги желаете да спечелите разногласието

В една здрава и постоянна връзка се вършат взаимни отстъпки непрекъснато. Недейте да държите постоянно на правотата си, тъй като това може да дотегне на половинката ви и да докара до неприятни последствия. Опитайте се да достигнете до косенсус, който удовлетворява и двама ви. 

Не помагате на колегата си да преодолее неприятните дни по-леко

„ И това ще мине “ или „ Просто приеми действителността “ не са поддръжка от любящ човек. Да, това е истина, само че би трябвало да методите доста по-внимателно и благо с вашия човек, чийто усеща в подобен миг са много изострени. По този метод даже показвате равнодушие към случките в живота му, които не засягат директно вас. Променете това, тъй като е сериозен проблем.

Обръщате повече внимание на телефона си, в сравнение с него

Социалните медии убиват множеството бракове в днешно време. Затова в случай че не желаете това да се случи и с вас – след работа отделете време единствено за вас двамата, изключете телефоните и се концентрирайте върху любовта и споделеността. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР