Причината за военните неуспехи на руските сили в Украйна се

...
Причината за военните неуспехи на руските сили в Украйна се
Коментари Харесай

Игор Стрелков за ситуацията в руския Генщаб: Борбата за власт излезе на повърхността

Причината за военните неуспехи на съветските сили в Украйна се крие в непригодността на някои от съветските военни ръководители, в това число управлението на Министерството на защитата на РФ. Това съобщи в събота някогашният министър на защитата на така наречен ДНР Игор Стрелков (Гиркин), представен от EA Daily.

" Най-важното Борбата за власт излезе на повърхността “, показва Стрелков. " Кадиров (с поддръжката на Пригожин) " нападна " военачалник Лапин за предаването на Лиман (въпреки че виновността на последния евентуално е единствено, че той не се схваща със самия Кадиров, защото Лапин в началото не е отговарял за защитата на Лиман - частите му са изпратени на помощ от различен сектор на фронта и също изпратени прекомерно късно). Имаше и директни обвинявания към началника на Генералния щаб Герасимов (тук те са - персонално съгласно мен - доста по-основателни). Косвено ударът беше нанесен върху " Фенерния маршал “ (Сергей Шойгу), чийто нескончаем мандат отпред на Министерството на защитата най-сетне става нетърпим за всички, които не са мощно заинтригувани от провалянето в тази война “.

Освен това Стрелков заяви за началото на настъплението на Въоръжените сили на Украйна по Днепър на Херсонския фронт и завладяването на село Золотая Балка, както и офанзиви в Лиманско направление в посока Кременная и Сватово.

" В региона на обитаемото място се водят тежки боеве. Торское и Терни. Нашите войски към момента не са съумели да стабилизират фронтовата линия “, написа Игор Стрелков.

По-рано ръководителят на Чечня Рамзан Кадиров в своя Телеграм-канал съобщи, че генерал-полковник Александър Лапин е виновен за протичащото се в Лиман. Кадиров изясни, че единствено с истината може да се върви напред и по тази причина не може да мълчи за провалянето.

Според предварителните данни от изследването на EA Daily, повече от 30% са сигурни, че повода за неотдавнашните неуспехи на съветските войски в Украйна е некадърното военно управление, 34% от участниците считат, че " цялата акция е била недомислена “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР