Причината за възникването на този мащабен срив в работата на

...
Причината за възникването на този мащабен срив в работата на
Коментари Харесай

Отново проблеми в работата на Facebook

Причината за възникването на този огромен срив в работата на Фейсбук към момента не е известна, като непрестанно се появяват известия, че са наранени на процедура всички онлайн услуги на най-голямата обществена мрежа.

Сривът бе регистриран в през днешния ден в 10:30 часа и бе отхвърлен в 11:15 часа преди обед. По време на случая се появяваше известие, че има неточност във връзката при някои услуги и че се работи по въпроса. Съобщението бе обновено в 11:16 часа и неговото наличие беше, че казусът е решен .



Междувременно стана известно, че криптовалутата на Фейсбук може да бъде публично показана още до края на този месец . Според Engadget, нейната презентация е планувана за края на месец юни.

Фейсбук има огромни проекти за своята криптовалута, като за нейното разпространение ще се употребяват най-различни принадлежности. Социалната мрежа има намерение да дава бонуси за ритейлърите, употребяващи тази цифрова валута. Освен това, чиновниците свързани с този план ще получават възнагражденията си във тип на криптовалута.

Очевидно е, че това се прави за рекламиране и разпространение на новата криптовалута, както и за поощряване на потребителите да употребяват цифровите пари на Фейсбук. Навярно тази криптовалута бързо ще стане известна, тъй като обществената мрежа има 2 милиарда дейни консуматори месечно.

Според другите финансови анализатори, Фейсбук ще обезпечи част от новия криптовалутен актив с обичайни пари, с цел да я резервира постоянен нейния курс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР