Причината красотата да се счита за субективно понятие е, че

...
Причината красотата да се счита за субективно понятие е, че
Коментари Харесай

Ирина Шейк показа божествена фигура

Причината хубостта да се смята за субективно разбиране е, че всеки човек има лично схващане за нея. Например, в случай че в този момент проведем анкета измежду мъжете, целяща да откри каква е тяхната визия за женска прелест, то сигурно броят на разнообразните отговори, които бихме получили, ще подхожда на този на участниците, присъединили се в запитването. Тук отлично се вписва заглавието на фамозния цикъл от четири фейлетона на Алеко Константинов, а точно " Разни хора, всякакви идеали ", трансформирало се през днешния ден в цяла поговорка, описваща разминаването в желанията и възгледите на другите представители на обществото.

И въпреки всичко измежду дамите, изключително тези, които имат непокътнато място под светлините на прожекторите, откъдето се радват на всеобщото внимание, има такива, чийто удивителен външен тип е утвърден, покриващ като че ли всички вероятни критерии, без значение какъв брой високи могат да бъдат те. Точно като прелестната Ирина Шейк, към която сякаш никой не може да остане апатичен... включително вероятно и Швейцария, всекидневно славеща се със своя неутралитет, трансформирал се в неизменима част от идентичността ѝ. Да, ако се стигне до такава степен, едва ли даже европейската страна би останала безпристрастна към брюнетката със зелени очи, защото тя несъмнено умее да вълнува.

Все отново рускинята ненапразно се изявява както по подиумите, по този начин и пред обективите, където визията е всичко... А нейната е толкоз пленителна, че стилните къщи и списания дават благо и драго, с цел да я употребяват в своите планове, изпълвайки работния график на хубавицата с задължения. Един от последните ѝ такива бе специфична фотосесия, която снима за мексиканския " Vogue ". Кадрите обаче се оказаха толкоз положителни, че за виртуалния си брой изданието реши да разгласява не един, а три разновидността на корицата, всеки от които провокира екстаз у неговите читатели.

Чак по-късно Шейк, която през последните месеци още веднъж взе присъединяване в годишните интернационалните конгреси на първокласните марки, дефилирайки за " Versace ", " Michael Kors ", " Vivienne Westwood " и други, най-сетне съумя да открадне време за самата себе си, отдавайки се на подобаващ отдих. Неотдавна тя разгласява в своя персонален Instagram профил няколко горещи фотоси от актуалната си отмора на неназована тропическа дестинация, с които разпали пристрастеностите в обществената мрежа сходно на бурен пожар, изпепеляващ всичко по пътя си.

 

 

На тях манекенката е облечена в провокационен бански костюм от две елементи, разкриващ божественото ѝ тяло, за което получи безчет похвали в мненията под обявата си. Любопитен факт е, че в интервютата, които непрекъснато ѝ се постанова да дава, постоянно питат Ирина по какъв начин поддържа забележителната си фигура, а тя отговоря, че не поставя големи старания за нея. Пред " People " сексапилната брюнетка призна, че въобще не е обожател на кардио тренировките и питателните режими.

" Тичането е най-лошият ми призрачен сън, тъй че трябваше да намеря различен метод за изгаряне на калории, без да се отегча до гибел. Така започнах да се занимавам с бокс и жиу-джицу, от които съм захласната. Освен това не съблюдавам никакви диети! Аз съм от Русия, което значи, че си разрешавам всичко - от месо през кнедли до палачинки. Ако ми следва фотосесия, тогава хапвам единствено салати и супи, само че след нея наложително си вземам хамбургер ", майтапи се тя.

 

 

През предходната година Шейк се събра отначало с някогашния си сътрудник Брадли Купър. За първи път се заприказва, че искрите сред тях са прехвърчали отначало в края на месец август, когато носителят на " Оскар " за песента " Shallow " от кино лентата " Роди се звезда " изненадващо се появи на една от фотосите, които супермодела показа от почивката си на Бахамските острови, издавайки, че той се намира в райското кътче с нея. Не след дълго източник, непосредствен до рускинята, показа пред " Page Six ", че родителите на дребната Леа фактически обмислят дали да дадат втори късмет на любовта си, само че към момента не са взели дефинитивно решение. Освен това той разкри пред медията, че Ирина желае второ дете.

В края на предишния октомври феновете на двойката, която имаше връзка от 2015 година до 2019 година, към този момент бяха сигурни, че любимците им са дружно, защото по случай празника Хелоуин Шейк разгласява във виртуалното пространство изображение, на което театралничи облечена като секссимвола на 50-те години на предишния век - Бети Пейдж, седейки в скута на мъж в костюм на мечок, за който пресата незабавно писа, че е Купър. Няколко седмици по-късно те потвърдиха новината, че отново са дружно, като се разходиха из улиците на Ню Йорк, прегръщайки се от самото начало.

 

 

В интервала, в който бяха разграничени, хубавицата призна, че мъчно намира баланс сред професионалния и персоналния проект.

" Не е елементарно да бъдеш работеща жена и самотна майка. Повярвайте ми, има дни, в които се разсънвам и си споделям: " О, Боже мой, не знам какво да върша, разлагам се ", призна тя. " Опитвам се да не бъда надалеч от щерка си за повече от седмица, само че също по този начин желая тя да знае, че имам работа, която би трябвало да извършвам. Отгледана съм в домакинство, ръководено от жена, която ми даде страховит образец, че не полът ни дефинира нашата мощ. Точно това желая да покажа на Леа ", сподели Ирина.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР