Причината е ескалацията на конфликта между Израел и ХамасДесетки международни

...
Причината е ескалацията на конфликта между Израел и ХамасДесетки международни
Коментари Харесай

Десетки международни полети от и за ТелАвив са анулирани заради ескалацията на конфликта между Израел и Хамас

Причината е ескалацията на спора сред Израел и „ Хамас ”
Десетки интернационалните полети от и за ТелАвив са анулирани към поради ескалацията на спора сред Израел и Хамас, обобщават Франс прес и Българска телеграфна агенция.

Луфтханза

Германския авиопревозвач бе първи, който до на следващия ден в това число анулира полетите си до и за Тел Авив поради обстановката със сигурността. Белгийската самолетна компания Бръселс еърлайнс, която е филиал на Луфтханза, разгласи същото решение.

Еър Франс - Ка Ел Ем

Еър Франс разгласи, че в съгласуваност с Главното ръководство за гражданско въздухоплаване на Франция и израелските управляващи прекратява до ново разпореждане полетите си от и за Тел Авив. Ще бъдат взети ограничения, които разрешават на клиентите да анулират или да отсрочат полетите си, без да се изискват такси за това. Компанията Трансавиа, която е нискотарифен филиал на Еър Франс - Ка Ел Ем, разгласи, че анулира всички полети до Тел Авив до понеделник в това число.

Иберия

Испанската самолетна компания разгласи, че нискотарифният й филиал Иберия Експрес анулира полетите си от и за Тел Авив поради обстановката в Израел.

ИТА Еъруейз

Италианската самолетна компания бе оповестила, че анулира полетите си от и за Тел Авив до през днешния ден сутринта, с цел да подсигурява сигурността на пасажерите и екипажите.

ЛОТ

Полската самолетна компания през вчерашния ден разгласи, че анулира полетите си за вчерашния ден Тел Авив, само че не сподели какво ще прави в идните дни.

Иджиън еърлайнс

Гръцката самолетна компания разгласи, че прекратява през вчерашния ден полетите си за целия ден през вчерашния ден и за идните 48 часа от и за Тел Авив.

Суис

Авиокомпанията разгласи, че прекратява полетите си към Тел Авив от през вчерашния ден вечерта до ново разпореждане.

Остриън еърлайнс

Австрийската самолетна компания разгласи, че анулира до понеделник полетите си от и за Тел Авви и щенаправи оценка на обстановката, с цел да реши по какъв начин да работи.

Уиз еър

Унгарската самолетна компания разгласи, че анулира всичките си полети от и за Израел, планувани за през днешния ден.

Еър Канада

Канадската самолетна компания анулира от през днешния ден за 48 часа полетите си от и за Тел Авив./Nova tv
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР